Direktlänk till inlägg 24 oktober 2007

Öppet brev till mig själv.

Av Nenny - 24 oktober 2007 13:41

 Tisdagen 23 okt 2007


Brev till mig själv.


Nää nu får det vara nog!!! Slut på detta ständiga självplågeri. Slut på allt gnäll och ynkande. NU RÄCKER DET!!!!

Jag SKA gå ner i vikt.

Jag SKA sluta plåga mig själv.

Jag SKA sluta tycka så synd om mig själv att jag måste tröstäta konstant.

Jag SKA gå morgon/kvälls promenader och jag SKA styrketräna.

Jag SKA låta bli godis chips o annat snax.

Jag SKA äta bra mat.


Jag måste ta mitt eget ansvar nu. Ingen annan gör det åt mig.

Jag SKA bli smal o snygg. Känna mig pigg, frisk och sexig.

Jag SKA vara skark o ha motståndskraft.


JAG SKA BLI JENNY!!!!!!


Punkt slut.
 
ANNONS
 
Vågen

Vågen

25 oktober 2007 07:11

Så ska det låta! :)
Jag försöker själv att jobba upp motivationen men det går lite trögt just nu. Idag är målet att klara mig utan socker hela dan, sockerberoende som jag är. Blir verkligen en utmaning.
Ha en toppendag!

http://kiloras.blogspot.com

 
Kin@

Kin@

25 oktober 2007 19:02

Den där motivationslistan, ska jag försöka komma ihåg!
kramiz

http://giblogg.familjenlevin.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se