Direktlänk till inlägg 29 oktober 2007

Nej jag har inte lagt ner.

Av Nenny - 29 oktober 2007 05:36

Kommer ni inte heller in på min blogg????

Det ska installeras en ny server i början på veckan här på bloggagratis. Hoppas det hjälper. Annars överväger jag starkt att flytta...


Nåja. Veckans vikt blev inte så positiv. 78.7 Massa pluskilo. Men nu känner jag mig mentalt redo att börja anstränga mig igen. Jag dammar av matboken (verkligen bokstavligt dammar av den...) och sätter igång igen. Skriva upp vad jag äter. Hålla mig inom 1400 kcal. Motionera. Undvika godis o snax.

Jag har varit ute på en stor omväg men nu kör jag på rätt väg igen.


Annars har helgen varit bra. Vi var i Malmö o hälsade på Björnes mamma. Åt indisk mat o såg på bio på kvällen. Jävlar var ljudet var högt. Det var så högt att det blev obehagligt för mig. Synd, för det var en bra film. Nya Resident Evil filmen. Klart bättre än 2an. =) Men givetvis är ettan bäst.

 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

29 oktober 2007 18:48

Jag länkar till dig på min nya blogg. Hoppas att det är okej. Säg till annars.
Kram!

http://www.metrobloggen.se/filifjonkan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se