Direktlänk till inlägg 2 september 2008

Stegtävling

Av Nenny - 2 september 2008 10:12

StegjaktStegtävlingen ja. Den hade jag faktiskt glömt bort. Haha. Även om jag gått in på promenix.se och reggat mina steg varje dag så hade tävlingen fallit helt ut minnet. Tack Jessica för påminnelsen!!


Kan meddela att av de 36 pers som var med så har 11 st nått över 1 miljon steg på den tiden tävligen höll på. Jag var dock inte en av dem... ;) Men riktigt bra jobbat alla ni som gjorde!! Heja!!


Så nu börjar en ny tävling! Nennys Höstjakt heter den!!

Vi börjar imorgon och håller på till den 31 okt. Målet för tävlingen är 600000 steg. Det är dryga 10000 om dagen!

Hoppas ni hänger med!! Och jag lovar att jag inte ska glömma bort den denna gången!! =)


Vill passa på att tipsa om tidningen MåBras egen stegsida: http://motiomera.se/

Det kostar tydligen pengar, men just nu får man prova gratis i 3 månader. Det är en sida med lite mer kul finesser. (Det verkar ju som om promenix sidan inte underhålls alls längre och den är ostabil av och till. Men vi kör så länge det går! Tävlingen är alltså på promenix.se... )


Så gå in och testa vet ja...


Och lycka till med stegandet!!! =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lazarus

2 september 2008 12:32

Jag imponeras varje gång jag läser din sida. Och varje gång säger jag att jag också måste köra igång. Och varje gång så blir det "i morgon".

 
Marie. Hj

Marie. Hj

2 september 2008 15:21

Jag hänger med i din stegtävling. Är oxå med i syrrans stegtävling som heter "kalorijägarna". Häng på den oxå vetja!

http://batgirlsblogg.blogspot.com

 
ida

ida

2 september 2008 18:11

Å va motiverande att tävla sådär. iaf för den som är lite tävlinginriktad. ja älskar sånt där samla ihop poäng osv. :)

http://www.idapersson.se

 
Coyntha

Coyntha

3 september 2008 09:30

Hej. Jag gjorde mer en 1,000,000 steg på din tävling!! :)

Jag hänger med i den här gången oxå! Kul!

* kram * PS Snart kommer Tjejmilen rapporten! :)

http://coyntha.wordpress.com

 
anna

anna

5 september 2008 08:30

Har precis en likadan stegräknare tycker den
är jättebra. Idag glömde jag den hemma så himla typiskt. Kanske man skulle vara med på steg tävlingen. Har precis börjat blogga i förhoppning att det ska hjälpa mig att gå ner i vikt.

http://annassmalamat.gratisblogg.se

 
Ingen bild

Susanne

5 september 2008 23:28

Motiomera.se är riktigt kul tycker jag! Har registrerat mig där nu då det är gratis och man kan gå runt i Sverige vilket faktiskt går betydligt snabbare än man kan tro! Herregud vad långa sträckor man går egentligen? Är ju helt sjukt! Jag har gått från typ Gävle till Övik på bara någon vecka... :=)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se