Direktlänk till inlägg 9 september 2008

Detox dag 1/14

Av Nenny - 9 september 2008 18:11

Dagen har gått hur bra som helst!


Började morgonen med varmt vatten med citron i. Detta går direkt ut i tarmen och sätter igång systemet.

Frukost blev en fruktsallad toppad med lite sojayoghurt och ett par hackade hasselnötter.

Det var gott och friskt.

 

Lunch Bestod av ugnsrostade grönsaker toppade med fetaost och pumpafrön. Här saknade jag en köttbit. Vi brukar ju äta rostade grönsaker till en köttbit eller kyckling. Men det gick snabbt över. Det mättade mer än jag trodde.


Mellanmål gjorde jag av sojayohgurt, ½ banan och fryst mango som jag mixade ihop. Smaskens.


Middag idag bestod av 1 clementin, ½ banan, 1 kiwi, 1 näve hasselnötter och te. Lite dåligt planerat. Hittade inte så mycket av det jag hade tänkt när vi handlade igår så vi hade inte så mycket hemma att laga till. Men jag är mätt och belåten i alla fall. =)


Har också druckit en massa vatten idag. Det är viktigt för att utrensningen ska funka. Så det har varit många besök på toa...


Annars känns det inget speciellt idag. Ingen huvudvärk, inga andra åkommor. Men det tar väl ett par dagar innan allt sätter igång skulle jag tro.


Jag kör på! =)

 
ANNONS
 
yllet

yllet

9 september 2008 20:36

Spännande!! Hoppas det går bra och att du slipper huvudvärk!

http://ylletfilosoferar.blogspot.com

 
Annalee

Annalee

10 september 2008 09:52

Heja heja! Jag följer med spänning din detoxning!!
Kram, A

http://aleelin.bloggagratis.se

 
Coyntha

Coyntha

10 september 2008 14:50

Hej! Oj vad spännande!!! Men... var du inte hungrig?? Det låter som för lite mat... tycker jag hehe Jag som måste äta lagom...mycket!

Hade du bara frukter som middagen?? Oh my God! Men om du säger att du var mätt.... vad bra!! Kepp going girl!! Jag hejar på dig.

* kram *

http://coyntha.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se