Direktlänk till inlägg 10 september 2008

Lite skallebank men annars bra!

Av Nenny - 10 september 2008 15:49

Näe. Gårdagen bjöd inte på så värst mycket mat nu när jag tänker efter. Men jag var inte så värst hungrig faktiskt. Lite var jag ju men inget som störde. Efter inlägget igår var jag mest sugen på typ en kvällsmacka. Eller nåt litet att knapra på framför tvn. Men det gick över. Jag hade ju kunnat ta nån frukt eller lite morotsstavar eller nåt men jag varken orkade eller ville.


Idag försökte vi göra nån egen morgondrink. Vi tog apelsin, kiwi, gurka, melon, persilja och hmmm nä det var nog allt. I med lite kolsyrat vatten och mixa lite. Det blev inte alls gott. Vi slängde det.

sallad

Till lunch gjorde vi en sallad på babyspenat, mango, sockerärtor, röd quinoa, lite chilli, ½ pressad lime, koriander och lite cashewnötter. (Orginalrecept finns i boken: "Gå ner i vikt och rena kroppen" av Ulrika Davidsson)
Det gick att äta men blev ingen storfavorit direkt. Mättade dock hyffsat bra.


Igår på kvällen kände jag mig helt spänd i hela kroppen. (inte stel utan mer spänd... vet inte riktigt hur jag ska förklara det... ) Kunde inte riktigt slappna av som jag ville. Vet inte om detta hör ihop med detoxen men jag noterar det i alla fall. Hade också lite svårt att sova pga samma sak. Idag har jag haft skallebank av och till på fm. (Ska inte ta några huvudvärkstabletter under detoxen då det tillför mer orenheter i kroppen) Har också känt mig lite trött. Men det har gått över nu verkar det som. Skönt. Men det är många och täta toabesök idag också. Mycket vatten dricks det...


Jag fortsätter... =)

 
ANNONS
 
BeaTris

BeaTris

10 september 2008 20:51

Du har en nominering hos mig =)

http://beatris.bloggagratis.se

 
yllet

yllet

10 september 2008 22:07

Duktiga du!! Jag följer er här!! :)

http://ylletfilosoferar.blogspot.com

 
Angel

Angel

11 september 2008 08:04

Du har en nominering hos mig vännen...kom o kika

Angel

http://angelwings.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se