Direktlänk till inlägg 11 september 2008

Detox dag 3/14

Av Nenny - 11 september 2008 18:18

Björne fick ta en huvudvärkstablett igår. Han hade haft huvudvärk i över ett dygn. Min lilla huvudvärk försvann ju och jag var oförskämt pigg på kvällen.

Idag känner jag mig precis som vanligt. Springer dock fortfarande på toa stup i kvarten.

Jag vägde mig igår. Bara för att se om det hänt nåt. Trots att jag vägde mig på kvällen med kläder på så visade vågen 0,9 kg mindre än i måndags! =) Så wohoo!! Jag gör ju det här först och främst för att rensa och rena kroppen men att gå ner i vikt är ju en välkommen bonus!!


Idag har jag ätit:

Frukost: Smoothie gjord på färsk ananas, äpple, sojamjölk och alfalfafroddar. Den var mumsig.

Lunch: Paprika och purjolöksoppa. Väldigt god!

Kvällsmat: Soppan igen.

Mellanmål: Te och frukter


Allt funkar fint. Jag känner lite naturlig hunger då och då men blir aldrig vrålhungrig. Jag är heller inte speciellt sugen på godis och sånt. Jag är mer sugen på själva känlsan att tex krypa upp i soffan med nåt gott och bara mysa. Eller slappa efter en tuff dag. Det går ju att göra med detox mat också men det är ju en vanesak. Jag är sååååå van vid godis och chips framför tvn att jag har svårt att ta till mig nåt annat.

 För nån vecka sen var vi på bio och såg Babylon AD. Vi var sena när vi stod i popcorn/godis kön så vi gick därifrån och gick in till filmen istället. I början saknade jag både snax, godis och dricka men efter en kvart in i filmen ca så glömde jag bort det. Så kan det gå.

Filmen var bra men bioupplevelsen förstördes av ett gäng övervuxna fjortisar bakom oss som inte "fattade nånting" av filmen. De sa så gång på gång. "Asså, jag fattar inte...Dog han nu... Jag fattar ingenting". De såg tydligen bara den för att Vin Diesel var med för "han är så jävla snygg" fick man också höra ett par gånger. Suck... Men men. filmen var bra. Även utan snax och med fjortisar som inte kunde hålla käft.


Här är soppan som var god...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se