Direktlänk till inlägg 15 september 2008

Detox dag 6/14

Av Nenny - 15 september 2008 17:52

c vitaminFörsta Detox veckan går mot sitt slut. Och det går fortfarande bra. Men det ska erkännas att jag saknar en hel del. Bara en sån sak som att ta en macka när man är lite hungrig. Nu ska allt istället planeras och kontrolleras. Jag saknar att bara slänga ihop nåt i förbifarten. Jag saknar kött. Men jag saknar inte godis, chips och sånt så mycket som jag trodde jag skulle. Lite gör jag självklart. Men inte så mycket. Jag saknar dock att kunna äta ute. Jag vill äta på restaurang.


Recepten i boken är faktiskt lite tråkiga och vi hittar inte så mycket vi gillar. Vi försöker göra egna grejor men jag är lite rädd ibland. För om det inte blir bra så är det ju inte att bara gå ut och köpa pizza istället. Antingen får man snällt äta maten fast det inte blev bra eller så får man spendera nån timme till på nåt annat. Om man har grejor hemma till det dvs. Och det är inte alls säkert. Det är rätt dyr mat det här.


Men det känns rätt bra i kroppen. Jag är definitivt piggare. Mest på kvällarna faktiskt. När jag vid 6-7 tiden tidigare inte orkade nåt utan bara låg i soffan så har jag nu mer energi än nånsin. Jag går och småplockar med saker och har lite svårt att sitta still. 


Kroppen känns dessutom lite fastare. Lite svårt att förklara, men jag säger så här: Mestadelen av tiden känner man sig bara som en degklump. Allt hänger ut överallt och skvalpar rundor och är ivägen. Den känslan är borta. Kroppen känns mer slimmad. Som om man har en kroppsstrumpa över hela kroppen som håller in allt. Så känns det. Jag har faktiskt gått ner lite drygt 3 kilo på denna veckan. Det är myyyyycket mer än jag trodde och det är nog inte meningen att man ska gå ner så mycket heller. Men ok, jag har ätit väldigt mycket mindre än jag brukar äta. Jag småäter inte länge. Nu är det Frukost, lunch, middag och 1 - 2 mellanmål. Och det är ju vegetarisk mat. Så kalorimässigt är det en enorm skillnad skulle jag tro.


Jag lär mig en hel del om hur min kropp reagerar nu. När den är hungrig. (Det är inte alls farligt att vara lite hungrig... Jag har lärt mig det nu) Allt jag känner är dessutom inte alls hunger, som jag kanske trott innan. Det är kanske vatten eller bara lite rörelse den behöver. Det är en Eye-Opener det här.


När jag har tid och ork kommer det lite recept på matbloggen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

15 september 2008 20:59

Det är lätt att bli lite avundsjuk på dig. Jag vill också göra en detox! Men jag drar mig för att göra det eftersom jag har hört att man efter ett tag kan lukta illa på grund av att gifterna går ur en, har du märkt av det? Hur fungerar det för dig att studera? Är rädd att min hjärna inte ska hänga med riktigt om jag inte äter ordetligt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se