Direktlänk till inlägg 16 september 2008

Svar till Anna

Av Nenny - 16 september 2008 07:30

Anna skrev:

"Det är lätt att bli lite avundsjuk på dig. Jag vill också göra en detox! Men jag drar mig för att göra det eftersom jag har hört att man efter ett tag kan lukta illa på grund av att gifterna går ur en, har du märkt av det? Hur fungerar det för dig att studera? Är rädd att min hjärna inte ska hänga med riktigt om jag inte äter ordetligt."

Anna


Jag har faktiskt inte hört att man skulle lukta illa när man gör detox. Och det är verkligen inget jag, eller Björne har märkt av. Och vi åt ändå rätt mycket skräpmat, godis och sånt innan vi började. Det kanske kan vara en bieffekt, jag vet inte, men det är väl bra i så fall att man får du de gifter som ligger lagrade? För det kan väl inte sitta i så länge?? Man kan ju i så fall lägga detoxen på en semester om man är rädd för det.

Att plugga just nu funkar bara fin fint!! =) Jag är ju mycket piggare och har mer ork till sånt nu. Och visst äter jag mindre men vi äter ju inte bara salladsblad o frukt. Vi äter väldigt varierat. Recepten och menyerna i Ulrika Davidssons bok är sammansatta så man ska få i sig en bra variation av näringsämnen. Dessutom får vi i oss massor med vitaminer och antioxidanter. (Vi äter massor av färsk frukt och gör också smootisar och juicer av den) Sen har vi kanske till och med varit lite frikostiga med vissa saker som man egentligen ska äta lite mindre av. Så vi svälter oss absolut inte.

Och jag känner mig ju bara piggare. Jag är inte alls yr eller trött eller slö eller så. Inte alls. Så hjärnan hänger nog med vad den ska. Än så länge i alla fall. Haha. Jag ska ju göra det här en vecka till.

Men jag kommer att meddela varenda liten biverkning jag åker på. =)


 
ANNONS
 
emmy

emmy

16 september 2008 19:26

Tack för din kommentar! =) Det bådar gott ör mig att du gillar Ulrika Davidssons bok, jag har ju beställt en av hennes nu, bästa GI-recept eller vad den henne. Hoppas den är lika bra som din! Kram Kram

http://smaljeans.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se