Direktlänk till inlägg 17 september 2008

Nu är det lite tråkigt.

Av Nenny - 17 september 2008 07:56

Igår var björne trött o lite hängig. Han hade inte ätit så mycket på jobbet och det smittade av sig på mig när han väl var hemma. Vi lagade paprika o purjosoppa och testade ochså att laga linsbiffar. Men vi är trötta på maten. Trötta på att behöva planera varenda liten matbit. Det är tråkigt att inte få äta vad man vill.

Efter lite prat igår så bestämde vi oss för att äta utemat idag. Så det får bli nåt vegetariskt från nån kinarestaurang. Det är nog det bästa vi kan göra.

Jag dricker inte heller mina 2 liter vatten längre. Det är också tråkigt.


Så, ja. Det är lite tråkigt just nu. Det gör också att jag är lite rädd för att jag ska kasta mig över allt sen när jag får igen. Att jag överäter och frossar. Just nu är jag sugen på ALLT.


Nu ska det pluggas en massa. Ligger lite efter och grupparbetet kommer att ta massor med tid. E inte på plugghumör just nu. Men det måste ju göras.


Hoppas ni alla får en mysig onsdag!

 
ANNONS
 
Marie. Hj

Marie. Hj

17 september 2008 08:52

Det låter väl bra med vegetariskt på kinaresturangen. Men ge inte upp sedan utan börja på ny kula. Är du jättesugen på något skräp så gå ut och gå, behöver ju inte vara någon långpromenad. Frisk luft rensar hjärnan ;) Ge inte upp bara! Du kommer att klara det.
Kram och hoppas att deppet ger med sig!

http://batgirlsblogg.blogspot.com

 
Angel

Angel

17 september 2008 11:37

Det är klart att man blir sugen på allt möjligt efter ett tag. Och jag tycker absolut att du kan unna dig något, MEN...bestämt dig då vad du vill allra mest ha och tänk även på mängden. Nästa dag fortsätter du och kämpar.

Massor av pepp!
Angel

http://angelwings.bloggagratis.se

 
emmy

emmy

17 september 2008 18:41

Det som är bra med en sån dag ät att man oftast får en jäkla spurt iväg efter, man tänker "hur kunde jag?" o sen kör man på så in i h... Jag hoppas du kommer in i sugen igen snart!! Kram

http://smaljeans.blogg.se

 
anna

anna

17 september 2008 19:41

Jag tycker ni är jätte duktiga jag skulle aldrig klara av det. Tycker det är jobbigt att köra vv.

Så kämpa på
anna

http://annassmalaliv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Karin

29 september 2008 10:35

Hej! Jag och min man håller också på med detox. Vi är inne på dag 8 nu så vi har ju hållt på ungefär lika länge som du.(första veckan blev - 2 kg för oss båda) Blev linsbiffarna bra? Kanske man ka få receptet på det i så fall? karin@tiaraofsweden.se Vi gjorde kikärtsbiffar i helgen, som gjorde succe! Vi kunde tom bjuda gästerna i helgen på det!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se