Direktlänk till inlägg 18 september 2008

Detox dag 10/14

Av Nenny - 18 september 2008 06:48

Det blev stekta blandade grönsaker från en kinarestaurang igår. Jag tog bara pyttelite av riset.

Övriga dagen var i sann detox anda. En morgondrink av ananas, apelsin och frysta blåbär och hallon. Lunch bestående av rester från dagen före och frukt och lite nötter som mellanmål.

Det var alltså inte fridag eller så. Kinamaten vär nästan enligt detox reglerna. Möjligen har de använt nån buljong och redning till det som vi skulle undvika och vi borde låta bli riset. Men annars var det nära nog ok.


Idag tvingade jag upp mig själv kl 6. Jag hade ställt klockan på halv 6. Men jag låg o drog mig lite. Idag ska det nämligen pluggas undas. Vi har kommit igång med projektarbetet (grupparbetet) och jag känner att jag inte riktigt hänger med. Så jag måste lära kurslitteraren igen och kolla på föreläsningarna. Detta projektet som vi håller på med fortsätter till v 43 så jag måste hänga med från början. Och det är ju dessutom bara ena kursen. Jag har 2 kurser till att fokusera på.


 
ANNONS
 
Christina

Christina

18 september 2008 11:41

Ja,det där med att man tröttnar på att hela tiden hålla koll på vad man äter känns ju igen.Eftersom jag vet att jag brukar tröttna efter ett tag så har jag bestämt mig för att göra ett matschema som sträcker sig minst 1 vecka framåt.Då kanske man kan slappna av lite mer när tråkgörat ett klart.
Christina

http://cinna71.wordpress.com

 
Ingen bild

Cee

18 september 2008 13:16

tycker du är eller Ni är hur duktiga som helst som har klarat det så långt ... pepp pepp till Er =) kram Cee

 
Coyntha

Coyntha

18 september 2008 13:39

Oj vad duktiga ni var! Att vara på Kina restaurang och äta bara grönsakerna!!

Heja heja! * kram *

http://coyntha.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se