Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

Saknar min fritid

Av Nenny - 11 januari 2009 15:22

Jag pluggar vardagar, jag pluggar lördagar och jag pluggar söndagar.

Jag saknar min fritid. Visst, det är självvalt men jag känner mig lite ynklig just nu. Hade varit trevligt om någon kunde viftat med trollspöt och gjort så jag var ikapp och fattat allt som lärdes ut...

Imorgon börjar två nya kurser. Som är fortsättning på de kurser där jag släpat efter... 


Ynk... =(

 
ANNONS
 
Zaza

Zaza

11 januari 2009 16:19

Det finns mycket man själv valt här i livet men det kan kännas jobbigt för det! Hade gärna viftat lite om jag kunnat ;)! Lycka till i morgon!
Kram Zaza

http://zazasnystart.blogspot.com

 
Angel

Angel

11 januari 2009 16:59

Du fixar det ska du se, kan kännas lite jobbigt nu i början efter all ledighet men snart är du där igen.

Angel

http://angelsblogg.wordpress.com

 
Malin

Malin

11 januari 2009 17:29

Känner absolut ingen känslan =( Men jag får det förhoppningsvis lite lugnare om en vecka.

http://malinjoe.blogg.se

 
Belebrian

Belebrian

11 januari 2009 18:04

Jag hoppas det går bra med de nya kurserna i varje fall! Även om det känns väldigt tungt ibland så kommer det vara värt det när du är klar.

kram

http://belebrian.blogg.se

 
Ingen bild

Nenny

12 januari 2009 06:37

Angel:
Grejen är att jag ju inte alls har varit ledig. Vi har inte haft jullov. Hade tom inlämning på en uppgift 2 dar efter nyår.
Pluggar konstant. Allt kör på hela tiden. Hinner aldrig ta igen det jag är efter med...
/Nenny

 
Sofia

Sofia

12 januari 2009 20:41

Du måste ta dig lite ledig tid då och då. Så enkelt är det. Annars orkar du inte och det gör inget gott för dina studier om du är trött och less heller. Pluggandet tar bara extra lång tid. =) Lycka till!

http://www.halsowannabe.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se