Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Cykel och schema

Av Nenny - 13 januari 2009 17:47

Idag gjorde jag nåt som jag har haft på min To Do lista läääänge. Nämligen att fixa iordning min cykel. Jag fick sadeln snodd för typ 1½ år sen och sen dess har den stått nere i cykelförådet. Idag tog jag upp den och gick de ca 200 m som vi har till cykelaffären. Fick en ny sadel och lite luft i däcken och kunde cykla därifrån. Hade glömt hur kul det är att cykla. Jag blåste iväg till affären för att göra några snabba inköp och samtidigt hämta ut kurslitteratur som jag beställt. Sen cyklade jag hem igen. Jag körde rätt snabbt och blev minsann ganska svettig på de 5 minuterna det tog från affären och hem. Hahaha. Dålig kondis eller vad. Men nu blir det till att cykla till affären istället för att ta bilen onödigt mycket. =)


Jag har dessutom gjort ett skolschema via google kalender så nu har jag total koll på hur många timmar jag ska sitta och plugga på de två olika kurserna. 20 timmar i veckan / kurs bör man avsätta. Dvs 40 timmar i veckan. Veckan är helt planerad nu med raster, lunch och massa plugg. Det kommer att bli bra. Fritiden är i och med det också inplanerad... =)


Nu ska jag ut och hälsa på hos er. Har hunnit dåligt nu de senaste dagarna.

 
ANNONS
 
Angel

Angel

13 januari 2009 18:05

Jättebra med planering ibland, nu har du stenkoll på alla dina 24 timmar! Var här och kikade lite på din belöningslista. Tar med mig dina idéer då jag är på jakt efter bra belöningar.

Kram Angel

http://angelsblogg.wordpress.com

 
sanna

sanna

13 januari 2009 18:23

Hej! Det betyder alltså att jag inte behöver vänta mig någon snö i Skåne =)
Saknar att cykla, men nu har man ju kommit upp i den åldern som man skulle slå ihjäl sig om man ramlade med den. =)

Kramen

http://sannasuppner.blogg.se

 
Marie Hj.

Marie Hj.

14 januari 2009 09:01

Vinkar tillbaks! Jag vet att du är här ibland och läser och du är såå välkommen så!
Härligt med cykeln! Tänk vad mysigt att cykla i vår/sommar! Jag älskar själv att cykla. Och på sommaren brukar vi göra många utflykter och ta med picnic. Underbart!
Kram

http://batgirlsblogg.blogspot.com

 
camilla

camilla

14 januari 2009 09:19

Ja visst är det kul att cykla :)
Bra med planeringen tycker jag.Önskar att jag var lika duktig med att planera :)
Ha en bra dag
Kram

http://www.hallonpajen.wordpress.com

 
Cecilia

Cecilia

14 januari 2009 20:07

Du är verkligen en höjdare på att planera, jag är så imponerad!

http://baracecilia.blogspot.com

 
Ingen bild

Christina

14 januari 2009 21:42

Det är väl konstigt det där att det enklaste saker ibland ska ta en sån himla tid att göra.Kanske det beror på att det är så enkla så man tänker:äsch....det där tar jag nästa vecka,och så går bar veckorna och månaderna iväg.En tanke bara,för jag är likadan.
Kram

 
Sofia

Sofia

14 januari 2009 22:05

Bra att ha ordning på lektionerna. Cykla lungt i vinterföret! =)

http://www.halsowannabe.blogg.se

 
sanna

sanna

15 januari 2009 08:18

Tack det värmde! Tänkte höra om det är okey att jag länkar dig. Måste ju titta efter en kommentar när jag ska hitta dig. Vill ju titta in ändå=)

He en fin dag nu!

Kram

http://sannasuppner.blogg.se

 
Belebrian

Belebrian

15 januari 2009 22:16

Visst är det bra skönt att ha en cykel? När man inte orkar/har tid att gå någonstans så är det ju jätte smidigt att bara låsa upp cykeln och ta den i stället!

Kramar

http://belebrian.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se