Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Dags för nya promenadrutiner!!

Av Nenny - 16 januari 2009 07:03

batteri slutBatterisymbolen på stegräknaren började lysa igår. Det var väl ren utmattning efter att ha gått de 2690 stegen antar jag... Hmpf...


Passar faktiskt bra. För jag har precis bestämt mig för att skippa jympan här i lilla hålan. Det lockar faktiskt inte alls. Det ska bli promenader istället.

Raska, friska, långa promenader.

Nya iForm damp ner i lådan häromdagen och där stod just om promenader. Nu ska man tydligen gå 16000 om dagen om man vill gå ner i vikt. 12000 om man vill behålla en bra hälsa.

Promenader vet jag funkar.

Jag behöver inte passa några tider.

Behöver inte bry mig om träningkläder.

Behöver inte känna att jag inte hänger med på speciella rörelser.

Och bäst av allt DET ÄR GRATIS!!! =)


Batteriet är redan bytt.

Så nu blir det till att ut och gå. Det blir nog inga 16000 steg denna veckan. Måste ta det lite stegvis. Ska försöka skriva ett promenadschema i helgen kanske. Så jag har nåt att följa och jobba efter.

Gå gå gå!!!


-------------


Ps.

Batteritpis...

Har du som jag en omron walking style II och är internetkund med dosa i swedbank. Då kan du köpa nytt batteri på batteribyte.nu. Du betalar med internetdosan direkt och batteriet kommer hem i lådan nån dag senare.

Übersmart.... =)

 
ANNONS
 
Angel

Angel

16 januari 2009 08:39

16.000 steg för att gå ner i vikt? Oj det var inte lite. Det blir att traska rejält då med andra ord.

http://angelsblogg.wordpress.com

 
Lotta

Lotta

17 januari 2009 12:22

Härligt med promenader... den stegräknaren som du har är jättebra, har en likadan. Jag kan också tipsa om ett ställe där man kan köpa billiga batterier av olika slag. Batteriexperten.com Bra och snabb service

http://www.viktinfo.wordpress.com

 
BeaTris

BeaTris

18 januari 2009 16:51

En fråga: Hur får du dina gadgets att placeras över hela skrivbordet, dessutom ser det ut som du har anteckningarna utplacerade, jag får mina i en klump när jag testat =)

*Kram*

http://beatris.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se