Direktlänk till inlägg 19 januari 2009

Jag åt INTE....

Av Nenny - 19 januari 2009 06:17

Oj då... Mms inlägget kom tydligen in 3 gånger. Blev lite konstigt där...


Nej då. Jag åt inte av chokladen. =)

 Men jag "var bara tvungen" att köpa den. Plopp har tidigare haft en större kaka som hette "Plopp Lakrits" och den bara älskade jag. Åhh vad god den var. Jag hade hört/sett/läst om att de skulle ha en ny lakrits variant ute och när jag hittade den på pressbyrån så var jag tvungen att köpa den. Men eftersom jag inte ska äta godis under hela jan och feb så åt jag den inte. Men ni kan tro att det kliade i fingrarna. Den ligger nu i skafferiet och väntar på tillfälle...


maxVi var ute och körde lite igår och det skulle ätas snabbmat. Men det stod jag också emot. Jag smet in på Coop och köpte mig en micromat istället. Vet inte om det är bättre men eftersom jag inte ska äta snabbmat heller under jan och feb så fick det bli så.


Lite stolt är jag nog allt... =)

 
ANNONS
 
Angel

Angel

19 januari 2009 10:06

Du är jätteduktig som låter bli den fast du har den hemma. Bravo!

http://angelsblogg.wordpress.com

 
Ingen bild

Sara

19 januari 2009 22:48

Måste bara tipsa om att MAX faktiskt har bra alternativ. Jag brukar köpa deras GI-burgare (kycklingfilé istf gris/ko-kött). Till det får man antingen grönsallad eller så kan man välja bönsallad och dricka Ramlösa. It's good! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se